fbpx

Fitness

 

Sportspecifiek

Beoefen je een sport recreatief /competitief en wil je hier meer voldoening uithalen? Dan kan je bij Sportcentrum Smash, onder begeleiding, een specifiek trainingsprogramma volgen. Elke sport heeft zo zijn eigenheid!

Personal training

Personal training zegt het al, een training met alle aandacht voor je! Voordat de trainer begint, heeft hij een uitgebreide intake met u. Om te bepalen wat het doel is en wat ervoor nodig is om dit doel te realiseren.

Enkele voordelen op een rijtje

 • 1 op 1 situatie
 • De personal trainer stelt een optimaal persoonlijk trainingsschema op en helpt u met het stellen van reële doelen.
 • De personal trainer weet u te motiveren, ook als het een keertje moeilijk gaat.
 • Indien nodig houdt de personal trainer nauw contact met de kinesist.
 • De personal trainer heeft contact met voedingsdeskundige of diëtiste.
 • Met een duidelijk stappenplan kunt u samen met de personal trainer efficiënt, verantwoord en doelgericht trainen.

55+ fitness

Steeds meer 55 plussers vinden hun weg naar Sportcentrum Smash. Bewust van het feit dat een goede gezondheid een grote stempel drukt op de kwaliteit van het dagelijkse leven. Onder deskundige begeleiding kan je in een heerlijk ontspannen sfeer werken aan je gezondheid.

Jeugdfitness

Sportcentrum Smash biedt ook de jeugd volop mogelijkheden. Onder begeleiding kunnen de jongeren aan hun lichaam werken. Aangezien het lichaam op deze leeftijd nog volop in ontwikkeling is, is het juist uitvoeren van de oefeningen extra belangrijk voor een veilige en verantwoorde training.

Powerplate

Is de enige echte trilplaat. Door vibratietraining worden de spieren versterkt.

Nog enkele voordelen van powerplate:

 • Verbeteren van cellulitis
 • Snelle spiergroei
 • Toename flexibiliteit
 • Snellere bloedsomloop
 • Versterking van botdichtheid
 • Ideaal voor revalidatie

Belly Attack en Leg Attack

Een vooruitstrevende techniek op het gebied van vetverbranding!

Uit onderzoek is gebleken dat infrarood-dieptewarmte meerdere positieve effecten heeft op het menselijk lichaam. Zoals vermindering in stijfheid en de bevordering van afvoer van afvalstoffen. De infrarood-dieptewarmte dringt de huid binnen op cel-en weefselniveau. Hierdoor wordt de stofwisseling gemaximaliseerd. Ook de bloedvaten zetten uit wat resulteert in een betere doorbloeding waardoor de vetverbranding enorm zal toenemen.

Buik en billen zijn de probleemzones! Hier is Belly Attack en Leg Attack de oplossing!

Ik begeleid je in onze fitness. Ook maak ik voor jou kosteloos een trainingsschema op maat.

Jan - fitnessinstructeur

Revalidatie fitness

Wil je revalideren van een blessure? Speelt je rug je parten? Heb je gezondheidsproblemen? Een te hoge cholesterol? Heb je knieproblemen? Werk er aan en voel je beter dankzij Sportcentrum Smash. Fitness is de meest gecontroleerde sport en gebaseerd op wetenschap. Wat doet een sporter die geblesseerd is? Juist! Fitness! Wat raadt de dokter je aan als je gezondheidsproblemen hebt? Juist! Fitness!

Eerst bespreek je met onze gediplomeerde coaches je specifieke blessure/situatie en houden we rekening met het advies van jouw dokter en/of kinesist. Dan stellen we met deze gegevens een optimaal revalidatieprogramma samen zodat je snel en zonder risico revalideert om zo je levenskwaliteit te verbeteren en de blessure te verhelpen. Sportcentrum Smash werkt samen met kinépraktijk Maarten Brecko en Bert Cuyvers.

Vraag hier je gratis dagpas aan!